Äntligen poddpremiär! Avsnitt 1 – Så ett frö!

Nu har vi så äntligen kommit igång så smått med det här poddandet och första avsnittet finns att lyssna till. Det blir som en liten introduktion till projektet och våra tankar kring det och dessutom lite frösådd!

Inom kort hoppas jag att vi lyckas få ut podden på allehanda appar så att ni får lite bredare valmöjligheter till lyssning. Det var nämligen från början tanken att podden skulle vara själva huvudmediet för vårt självhushållningsprojekt och bloggen mest fylla upp en visuell funktion. Podd har jag aldrig arbetat med innan och ville ju därför såklart ge mig på att testa! För jag älskar radio och där får jag utrymme att prata mer än vad jag orkar med att skriva. Dessutom kan jag med nya sinnen få ta er med hit ut på gården. För framöver är tanken att ni ska få hänga med mig i de många småprojekt detta året kommer innehålla, alltifrån ommålning av hönshus till plantering av bärbuskar och vinterförvaring av äppelskörd. Och redan i nästa avsnitt, som förhoppningsvis ska sändas redan nästa vecka, tar jag er med på lite härlig surkålsknådning och livet-på-landet-filosofi med min goda vän Moa.

Välkomna att härmed också följa mig som mässande grönsaksentusiast!

YOU MIGHT ALSO LIKE

LEAVE A COMMENT